ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Forskning är Malins Erikssons enda hopp

Katarina Matsson · 30 Sep 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Malin Eriksson, 34, tillsammans med sina barn Kevin, 8, och Patricia, 12, i trädgården utanför sitt hem nära Österbybruk. Malin kommer att blogga på metrobloggen.se/rosabandet om sin kamp mot cancern, en sjukdom som hon nu har levt med i sex år.

Malin Eriksson, 34, tillsammans med sina barn Kevin, 8, och Patricia, 12, i trädgården utanför sitt hem nära Österbybruk. Malin kommer att blogga på metrobloggen.se/rosabandet om sin kamp mot cancern, en sjukdom som hon nu har levt med i sex år. Foto: Henry Lundholm


klar

Artikellänk är kopierad

Malin Erikssons bröstcancer spred sig. Nu är forskningen hennes enda hopp, men hon vägrar att ge sig. Under hela oktober kan du följa Malins kamp på metrobloggen.se.Trots att Malins cancer spritt sig ger hon inte upp.– Jag har bestämt mig för att klara det här. Jag tänker leva tills det finns ett botemedel, säger hon bestämt.Malin Eriksson var bara 26 år när hon drabbades av bröstcancer. Nu har det gått sex år och cancern har spritt sig till fem ställen i skelettet. Men Malin fortsätter att leva så vanligt som möjligt, jobbar halvtid som skyddsvakt på försvaret i Uppsala, umgås med familj och vänner och föder upp hundar som hon följer på utställningar världen över. Under oktober strålbehandlas hon, och i bloggen kan du läsa om hennes känslor inför sjukdomen, men även om allt det positiva i livet. Hon hoppas att det kommer att bli en rolig blogg.– Humor är jätteviktigt. Jag mår bra av att folk skrattar och har kul. Jag försöker att inte deppa ner mig. Men den dagen de hittar ett botemedel och jag kan friskförklaras kommer att vara stor, säger Malin.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro