ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Försökte bli av med kackerlackor – sprängde sitt hus

Filip Joelsson · 11 Mar 2018
Uppdaterad 11 Mar 2018
En man i Australien försökte bli av med kackerlackorna i sitt hus via en hemmagjord eldkastare.

En man i Australien försökte bli av med kackerlackorna i sitt hus via en hemmagjord eldkastare. Foto: IBL


En man i Australien försökte förinta kackerlackorna i sitt kök genom att använda en sprayflaska som eldkastare. Metoden resulterade i att stora delar av huset förstördes.

klar

Artikellänk är kopierad

Polis och brandkår i delstaten Queensland i nordöstra Australien kallades till ett hus efter uppgifter om en explosion som fått rutor att krossas och väggar att krackelera, skriver australiska ABC.

När de kom till platsen hittade det en man med sårskador i ansiktet och på händerna. Det ska senare ha uppdagats att orsaken till explosionen var att mannen försökt bli av med sina kackerlackor – genom att använda en sprayburk och tändare som en eldkastare.

– Instruktionerna finns på de här sakerna av en anledning, och misslyckas man med att följa dem kan det uppenbarligen orsaka extrem skada på egendomen, säger polisen Ian Louden till ABC.

Enligt tidningen fördes mannen till sjukhus, vilket han senare kunde lämna välbehållen, så när som på några stygn i huvudet.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Joelsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro