ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Första Googlemobilen lika dyr som Iphone

Kristoffer Rengfors · 18 Sep 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Den här bilden har cirkulerat på internet och påstås föreställa HTC Dream.

Den här bilden har cirkulerat på internet och påstås föreställa HTC Dream.


klar

Artikellänk är kopierad

199 dollar kommer priset att vara på den första Googlemobilen. Det uppger Wall Street Journal. Den första telefonen med Google-alliansen Open Handset Alliance operativsystem Android kommer från tillverkaren HTC och går under namnet Dream. Telefonen rapporteras ha ett utdragbart tangentbord och kommer att kosta 199 dollar, lika mycket som Apples Iphone kostar i USA. I USA kommer telefonen släppas av operatören T-mobile. Någon form av prisplan för datatrafik till telefonen väntas även släppas i samband med lanseringen.

Bland de funktioner som visats upp för Androidtelefoner finns bland annat Googles Street View och en affär för tredjepartsapplikationer.

T-mobile håller en presskonferens i New York den 23 september. Enligt källor till bloggen Chrunchgear kommer säljstarten för Androidtelefonen att vara den 20 oktober i USA. Att en måndag väljs ut som första dag är förmodligen ingen slump då det underlättar att få köande prylgalningar att snällt vänta hela helgen. Inga datum eller mobiloperatörer för några andra länder än USA är presenterade.

klar

Artikellänk är kopierad

Kristoffer Rengfors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro