ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Försvunnen kvinna var inte försvunnen

Tina Sayed Nestius · 31 Jul 2013
Uppdaterad 31 Jul 2013

Tidigt i går larmades polisen om en kvinna som försvunnit från sitt hem i Brösarp, vilket ledde till ett massivt pådrag av poliser från hela Skåne. Men strax efter lunch dök hon upp – på sin avtalade tid hos Ingrids fotvård.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Scanpix

Det var kvinnans anhöriga som larmade polisen om att kvinnan vid sjutiden försvunnit från hemmet i Brösarp. Minst ett 20-tal poliser samlades i en länsomfattande insats, rapporterar Ystads Allehanda. Även byborna gick man ur huse för att leta efter kvinnan.

– Vi har beställt en helikopter från Göteborg som söker med värmekamera, berättade polisen för Ystads Allehanda när de besökte Brösarp vid lunchtid i går på dagen.

Samtidigt som polispådraget med elva hundpatruller, två ryttare och mc-poliser genomsökte trakten kollade polisen busshållplatser, färjor, bussar och med taxibolag. Under förmiddagen kontaktade polisen även Ingrid Nilsson, som driver Ingrids fotvård, eftersom kvinnan hade en avtalad tid under eftermiddagen.

– Plötsligt knackade det på dörren och man blev ju så glad, säger Ingrid Nilsson till tidningen.

Kvinnan själv var helt ovetande om vilken kalabalik hon orsakat.

– Allt är ett missförstånd, jag hade ingen aning om all uppståndelse, säger kvinnan, som vill vara anonym, till tidningen.

Var hon hade befunnit sig under tiden polisen sökte efter henne är inte klargjort.

klar

Artikellänk är kopierad

Tina Sayed Nestius
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro