ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fortfarande inget besked

Arne Wirén · 20 Maj 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

Foto: Scanpix


• Ännu oklart om annandagen • Arga mejl strömmar in

klar

Artikellänk är kopierad

En skur av mejl till regeringen kräver statssekreteraren Lars Danielssons avgång. ”Hur har du mage att sitta kvar? Med ditt minne borde du vara pensionerad för länge sedan” skriver en medborgare.

Debatten har de senaste dagarna dominerats av bråket kring att två unga folkpartistiska bloggare vidarebefordrat ryktet att Danielsson var hos en älskarinna morgonen efter tsunamin. Men kvar står det faktum att svenska folket fortfarande inte fått detaljerat svar på vad han egentligen gjorde. ”Ni förlorar valet om snubben får sitta kvar, men han har väl en hållhake på GP”, skriver en mejlare.

VILL BOKA REGERINGSPLANET Några är ironiska, en vill boka regeringsplanet som Danielsson så flitigt flugit med: ”Nu är jag inte statsråd eller så, men det lär ju inte vara ett benhårt krav”, skriver mejlaren. I en artikel på Svenska Dagbladets debattsida i går skrev Danielsson att han överväger att vidta rättsliga åtgärder mot dem som bloggat och spridit ryktet att han på annandagens morgon 2004 var hemma hos en kvinnlig medarbetare.

"VAR MED FAMILJEN" ”Jag var hemma tillsammans med familjen”, skriver Danielsson och hävdar att han senare på förmiddagen var på regeringskansliet. Kravet att han bevisar sina åtgärder den aktuella dagen med hjälp av inloggningslistor, telefonlistor eller film från bevakningskameror kommenterar han inte.

klar

Artikellänk är kopierad

Arne Wirén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro