ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fortsatta problem för Google Street View

Kristoffer Rengfors · 20 Maj 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Utan byxor i London. Den här mannen önskar säkerligen att han inte gick över gatan utan byxor, precis när Googlebilen åkte förbi och fotade.

Utan byxor i London. Den här mannen önskar säkerligen att han inte gick över gatan utan byxor, precis när Googlebilen åkte förbi och fotade. Foto: Google


klar

Artikellänk är kopierad

Google fortsätter att stöta på problem med införandet av Street View. Nu hotas företaget med böter i Tyskland. Den tyska delstaten Hamburg hotar nu Google med icke specificerade sanktioner om inte företaget kan lämna in svar på en rad frågor angående hur tjänsten Street View ska fungera i Tyskland. Enligt New Tork Times är Google och delstaten oense på 12 punkter, där flera punkter som rör medborgarnas rätt till personlig integritet är de som delstaten Hamburg anser vara viktigast.För att Google ska få fotografera av all de tyska städer företaget önska och koppla bilderna till kartor på Google Maps kan det ny krävas att tyska medborgare i god tid i förväg får logga in på en webbsida och kunna meddela Google om att de inte vill att deras hus eller annan egendom ska vara med på bilderna.

Google arbetar just nu med att fotografera och färdigställa bilder från Stockholm, Göteborg och Malmö för Street View.

klar

Artikellänk är kopierad

Kristoffer Rengfors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro