ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Förvara snyggt med marmorlook – så gör du

Monica Karlstein · 10 Jan 2017
Uppdaterad 3 Feb 2017
Du behöver: Dekorplast, rakbladskniv, sax, penna och en pappersförpackning.

Du behöver: Dekorplast, rakbladskniv, sax, penna och en pappersförpackning. Foto: Monica Karlstein


Nytt år och dags för ordning och reda. Här visar hemmafixbloggaren Monica Karlstein hur du superenkelt förvandlar ett flingpaket till en snygg tidskriftssamlare med marmorlook.

klar

Artikellänk är kopierad

1. Fundera på vad du ska förvara i din tidskriftssamlare. Många förpackningar är för små för papper i A4-storlek, så ta gärna med ett a4-papper till matbutiken och testa så att det får plats i den förpackning du väljer. Ska du förvara mindre saker så har du en uppsjö av förpackningar av välja mellan.Rita ut var du ska klippa med en penna och eventuellt en linjal så att du får raka linjer. Klipp till förpackningen likt formen av en tidskriftssamlare.2. Placera förpackningen på dekorplasten och prova så att plasten går runt förpackningen och lite omlott. Klipp sedan av den bit du inte behöver.3. Dra av skyddspappret från plasten och placera en av förpackningens största sidor mot den klistriga ytan.

5. Nu är det dags att fixa toppen och botten. I botten viker du in plasten så som du slår in ett paket. Var noga så att det blir så platt som möjligt så att det står stadigt.6. I toppen ritar du likt bilden ut var du ska skära eller skär på fri hand med rakbladskniven någon centimeter utanför förpackningen. Vik in och fäst på förpackningens insida.

klar

Artikellänk är kopierad

Monica Karlstein
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro