ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fosterpappa sexkränkte fosterdottern

Fredrik Beckman · 22 Jan 2014
Uppdaterad 22 Jan 2014

57-årig fosterpappa smekte fosterdottern på benet. Och sa En annan tjej särade på benen”. Nu döms han för sexuellt ofredande.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var i april som den 16-åriga flickan ringde till sin fosterpappa för att få skjuts. Hon hade bott hos honom och hans fru, norr om Göteborg, på heltid sedan hon var 14 år.

I bilen smekte 57-årigen henne på låret och sa något i stil med ”en annan tjej som jag gjorde så här med särade på benen”.

Trots att hon ryggade åt sidan ska han ha hållit sin hand på hennes lår hela bilfärden. Dessutom berättade han om hans och hans fru obefintliga sexliv. Och att han brukar titta på henne när hon sover och skulle vilja krypa ner hos henne.

Den 57-åriga mannen erkänner att han har smekt flickan på benet, och sagt det han sagt om en annan tjej. Men han menade att det var för hon skulle veta att man inte skulle sära på benen om någon gjorde så.

Det tyckte tingsrätten var osannolikt, framför allt med tanke på att han också berättat om sitt och fruns sexliv. Istället dömer de mannen till villkorlig dom och dagsböter. Dessutom ska han betala 12 800 kronor till flickan.

Mannen hävdade att han berättade om det obefintliga sexlivet för att flickan skulle känna sig fri att komma till dem om hon var ledsen, även om det var på kvällen och de lagt sig. Hon skulle inte störa i så fall.

klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Beckman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro