ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fotbojan blir fängelsestraff

Metro · 17 Dec 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

Sven-Erik Magnusson klarade inte av att hålla sig nykter

klar

Artikellänk är kopierad

ONYKTER. Nu åker Sven-Ingvars sångare Sven-Erik Magnusson i fängelse, skriver Aftonbladet.se. I torsdags, efter tre dagar med fotboja, åkte dansbandsstjärnan fast i en nykterhetskontroll och bröt därmed mot reglerna för frivårdens behandlingsprogram. Reglerna för fotboja är att hålla sig helt nykter.

I somras dömdes Sven-Erik Magnusson för grovt rattfylleri efter att ha fastnat i en vägkontroll. Han hade då 1,7 promille alkohol i blodet. Efter gripandet berättade han om sitt alkoholmissbruk och lade in sig på ett behandlingshem i Skåne. Men Sven-Erik Magnusson kunde inte säga nej till alkoholen.– Jag fick reda på det i går. Det är hemskt tråkigt, tycker jag. I övrigt har jag inga kommentarer, säger vännen och kollegan i Sven-Ingvars Ingvar Karlsson.•• Vad betyder det här för Sven-Ingvars framtid?– Jag har inga kommentarer till det. Jag är en glad pensionär numera. Vi har inte spelat sedan i september, säger han till Aftonbladet.se.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro