ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fotbolls-VM – här kan du se matcherna i Stockholm

Natalie Demirian · 14 Jun 2018
Uppdaterad 14 Jun 2018

Foto: Pixabay


Fotbollsfesten är igång! Och självklart visas VM-matcher på mängder av platser i Stockholm i barer, krogar och andra allmänna platser. Här är fem tips.

klar

Artikellänk är kopierad

Gården

Norra Bantorget

På Gården på Norra Bantorget visas samtliga matcher på storbild hela sommaren och justerar också sina öppettider för att hinna visa de tidiga matcherna. Som upplagt för folkfest!

Rinkeby folkets hus

Skårbygränd 1, Rinkeby

Det tidigare nedläggningshotade folkets hus i Rinkeby har tagit nya tag och i sommar visas alla VM-matcher på storbildsskärm. Inträdet är gratis och både mat och dryck kommer att finnas till försäljning.

Nalen

Regeringsgatan 74, Stockholm

Sveriges matcher visas även detta mästerskap på Nalen. I den stora salen ställs långbord upp framför en stor projektor och mat och dryck kommer att finnas till försäljning. Fri entré, ingen bordsbokning.

Sthlm under stjärnorna

Brunkebergstorg 2-4

Den nya takbaren som ligger på 50 meters höjd och sträcker sig över 1200 kvadratmeter på Brunkebergstorg, Sthlm under stjärnorna, har en imponerande utsikt över vår vackra stad. I sommar visar de dessutom fotbolls-VM på storbildsskärm. Gratis inträde.

Pitcher’s

Mariatorget 1A, Stockholm

De allra flesta sportbarer i vårt avlånga land kommer förstås att visa fotbolls-VM – ett säkert kort i sommar. Pitcher’s vid Mariatorget har en stor lokal och många skärmar. Boka bord innan för säkerhets skull.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro