ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fotbollshuliganer slog sönder fel bröllopsbuffé

Tomas Lundin · 10 Sep 2015
Uppdaterad 10 Sep 2015

Foto: All Over Press/Arkiv


Ett annat lags supporter skulle gifta sig och beväpnade med slagträn gav sig de franska fotbollshuliganerna på bröllopsbuffén. Det var bara ett problem – det var fel bröllop.

klar

Artikellänk är kopierad

Samtidigt som bruden och brudgummen sade ”oui” i kyrkan i fredags gick mobben till attack mot buffén vid Chateau de Talancé i Beaujolais-regionen, skriver franska The Local.

– En skåpbil vi inte kände igen kom till slottet och runt ett dussin individer med huvor kom ut. När de kom fram till esplanaden där mottagningen skulle ske. De kastade gröna rökbomber och slog sönder buffén med järnrör och slagträn, säger en cateringasntälld till nyhetsbyrån AFP.

► LÄS MER: Maken anordnar nytt bröllop efter att frun tappat minnet

Supportrarna tillhörde Parisklubben S:t Etienne och det tilltänkta offret var ett hängivet fan av rivalerna Lyon. Brudparet var förkrossade över att mottagningen för 300 personer hade saboterats. 

I en annan del av staden pågick Lyonsupporterns bröllop utan incidenter. Lyonsupportrar stod vakt utanför grindarna utifall huliganerna skulle göra ett nytt försök.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro