ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fotbollsstjärna sparkade man blodig

John Lindblom · 14 Mar 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011
Här, utanför Pizza Hut på Södermalm i Stockholm, ägde misshandeln som fotbollsspelaren misstänks för rum.

Här, utanför Pizza Hut på Södermalm i Stockholm, ägde misshandeln som fotbollsspelaren misstänks för rum. Foto: Fredrik Persson/Scanpix


Nu åtalas han för misshandel

klar

Artikellänk är kopierad

Fotbollsstjärnan var på väg hem från en krogrunda när bråket uppstod vid Medborgarplatsen.  Utanför Pizza Hut, i folkvimlet, sparkade han en medelålders man blodig. Nu åtalas elitfotbolls-spelaren i Stockholms tingsrätt för misshandel. Fotbollsstjärnan, som spelar i en av Sveriges största och mest populära fotbollsklubbar, hade varit på krogen med kamrater när bråket uppstod vid tretiden en natt i julas. Enligt vittnen och stämningsansökan ska den misshandlade mannen sparkats blodig av fotbollsstjärnan, liggande försvarlös på marken.Åklagare Anders Halfwordsson bygger åtalet på två vittnesuppgifter, som kan styrka att fotbollsstjärnan sparkat det försvarslösa offret i ansiktet.Det unga superlöftet har bara spelat sporadiskt  i   A-laget under storklubbens försäsongsmatcher. Fotbollsstjärnan vill inte lämna några kommentar. – Jag tror knappast att han har varit inblandad i slagsmål. I övrigt inga kommentarer, säger hans pappa när Metro ringde upp i går.Om den anrika fotbollsklubben informerats av spelaren är oklart. – Ingen aning om en sådan incident i A-lagstruppen, säger klubbens vd till Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

John Lindblom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro