ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Främling ställde upp för att flyga cancersjuka Jett till sin behandling

Hugo Ewald · 26 Dec 2015
Uppdaterad 26 Dec 2015

Foto: 4WWL


8 månader gamla Jett Self lider av en ovanlig form av leukemi. När han skulle börja en behandling nästan 200 mil bort insåg föräldrarna att hans immunsystem inte skulle hantera att åka passagerflygplan. Då kom en för föräldrana okänd person och erbjöd sig att köra Jett i sitt privatflygplan.

klar

Artikellänk är kopierad

Familjen Self, bosatt i Franklinton i amerikanska, Louisiana fick under torsdagen uppleva ett riktigt julmirakel.,

Parets åtta månader gamla son, Jett, föddes med en ovanlig form av leukemi och hade spenderat varje dag av sitt liv på ett barnsjukhus där han undergått intensiv kemoterapi. Men ingenting verkade hjälpa.► LÄS MER: Joshua, 3, lider av ovanlig sjukdom – kan inte le

Räddningen verkade finnas i Baltimore, drygt 170 mil från Franklinton. För paret var det den sista möjligheten, men att ta sig dit var inte enkelt.

– Vi kan inte åka passagerflygplan eftersom Jett har ett så svagt immunsystem. Bara en vanlig förkylning skulle vara livsfarlig, säger mamman Brittany till 4WWL.

Då plötsligt fick familjen ett samtal från James Davidson, som driver ett lokalt transportföretag. Han erbjöd sig att köra Jett till Baltimore i sitt privata flygplan. Till 4WWL säger han att han inte känner familjen, men att han ville hjälpa till när han hörde om deras situation.

– Jag är glad att få vara del av det hela. Jag är hoppfull och önskar familjen det bästa, säger han till tv-kanalen.► LÄS MER: Tindrah, 5, ömsar skinn flera gånger om dagen

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro