ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Främlingens meddelande under matchen: Kolla din flickväns telefon

Karolina Skoglund · 11 Dec 2014
Uppdaterad 11 Dec 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Facebook.

En man såg en till synes upptagen kvinnas flörtiga sms till en annan man under en fotbollsmatch. Då bestämde han sig för att tipsa hennes pojkvän om misstänkt otrohet – genom att skriva en lapp.

”Hej broder. Jag känner inte dig och du känner inte mig. När du kommer hem, kolla din flickväns telefon. Hon har sms:at till 'Jason' och skrivit att hon önskar att hon kunnat vara med honom hela dagen. Ta hand om dig. Önskar dig all lycka”.

Det orden gick att läsa på den lapp som en man sträckte över till en person som satt med sin flickvän på raden nedanför honom under en fotbollsmatch. Mannen bakom lappen, som heter Lye, hade helt enkelt en bra blick över kvinnans mobiltelefon under matchen och drog snabbt egna slutsatser om att hon troligtvis var otrogen mot honom. – Jag bestämde mig för att gå bort till en av läktarna som säljer varor och be om en penna och papper, och killen där gav mig en penna och ett tomt kvittopapper.  Så gick jag tillbaka till min plats och väntade på att matchen var över så att jag kunde lämna det till honom, säger Lye till sajten Mad World.

Han säger själv att han är övertygad om att kvinnan och mannen framför honom var ett par. – Efter att ha varit där visste jag att de två definitivt var ett par, säger han.

I ett Facebookinlägg, som blivit viralt, berättar han om hur mannen reagerade:

”Han tittade förvirrat på mig och så 'okej'. Och det var det, jag vet inte vad som kommer att hända nu /…/ Det kändes bra. Jag hatar falska människor”. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro