ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Från mobbad – till favorit i Idol

Aron Andersson · 31 Okt 2015
Uppdaterad 31 Okt 2015

Foto: TT


Ännu en fredagskväll gjorde Martin Almgren, 27, succé i Idol. Den här gången gjorde han upp med mobbning – något som han själv haft erfarenhet av.

klar

Artikellänk är kopierad

27-åriga Martin Almgren är en av de stora favoriterna i ”Idol”, och på fredagen hyllades han återigen av juryn efter sitt framförande av Aviciis ”Hey brother”. Men han fick kritik för att han sluddrade vid ett tillfälle. Själv förklarade att han det berodde på att han blivit så berörd av texten.

– Ja, jag är inte så känslosam av mig så men det är ju bra när det är en text som talar om för nära och kära att man är där. Det är inget som jag brukar säga till folk, det är skönt att sjunga det istället, säger han till Aftonbladet.

►LÄS MER: Ida da Silva fick lämna ”Idol”

Han berättade också i programmet att han själv mobbats som yngre och att låten var ett sätt att förmedla de känslorna.

– Elakheter eller mobbning, det är det värsta jag vet och det beror ju säkerligen på att jag har varit med om lite sådant där själv. Jag vet hur ont det gör, säger han i programmet.

För Aftonbladet berättar han att mobbningen hängde med till gymnasiet.

– Det har alltid varit en underton från vissa. Det har varit verbala pikar och så har man inte riktigt fått vara med, i synnerhet i de yngre åldrarna. 

Men i Idol får Martin Almgren definitivt vara med. Efter sitt framträdande tog han emot publikens jubel och juryns hyllningar.

►LÄS MER: Bori fick lämna Idol

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro