ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Frank Andersson om kvinnorna: Det är fyrsiffrigt

Emma Björkman · 3 Mar 2011
Uppdaterad 4 Mar 2011
Frank Anderssons dans kan ses i "Let´s dance". Men någon ny musikkarriär efter singeln "Franks disco" lär vi inte få se. – Jag kan inte sjunga, jag kan knappt prata.

Frank Anderssons dans kan ses i "Let´s dance". Men någon ny musikkarriär efter singeln "Franks disco" lär vi inte få se. – Jag kan inte sjunga, jag kan knappt prata. Foto: Urban Brådhe


Frank Andersson är favorittippad i "Let’s dance" när det återstår fem par. I Tuffometro berättar han om hur han vaknade med en häst i trädgården och hur många kvinnor han haft sex med.

klar

Artikellänk är kopierad

Hur är det med kuken Frank, får den sitt numera? – Haha, den var bra. Det var ju det de skrev om, att kuken måste ha sitt. Om den får sitt nu? Ja, han är happy. – Jag tror det blir Jessica Andersson och Kristjan Lootus. De har kommit stort på slutet. Det skulle vara kul att få två från Trollhättan i final. Hur mycket av TV 4 tvungna att betala dig för att du skulle ställa upp i ”Let’s dance”? – Jag vet inte det för det är inte jag som får betalt, det är ett företag som jag har skrivit ett avtal med. Men det är klart jag tjänar på att vara med i ”Lets dance”, jag vet bara inte hur mycket.Du har ju släppt singeln ”Franks disco” en gång i tiden och nu har du blivit folkkär i ”Let’s dance”, när får vi se dig i ”Så ska det låta”? – Aldrig. Jag kan inte sjunga, jag kan knappt prata. På singeln pratade jag och jag tror att jag fick dricka en hel flaska gin innan jag vågade gå in i studion. På den tiden skulle alla göra skivor av någon jävla anledning och jag gick i den fällan också. Den blev inget vidare men nu har det blivit lite notalgiskt kul att jag gjorde den.Det är fem par kvar i ”Let’s dance”, vem är din största konkurrent?

Hur många kvinnor har du lägrat? – Ja, du, vi kan säga så här. Jag såg ett program för länge sedan som hette ”Här är ditt liv” med Lasse Holmqvist som hade Lill-Babs på scenen och hennes före detta 18 snubbar gick upp där. Det är tur att inte det programmet finns i dag för skulle de ha med mig hade de fått hyra hela Ullevi, haha. Du får gå upp i fyrsiffrigt om du ska ha en siffra. Men vaddå, jag är ju gammal och har lång erfarenhet. – När man är ensam vill man ha en relation och när man har en relation vill man vara ensam. När man bor ihop får man respektera varandra, ta hänsyn och kompromissa, inte bara gå sin egen väg. Det har jag haft problem med men inte nu längre. Jag har stadgat mig nu för att jag tyckte att det var på tiden, det är ändå ganska sent i livet. Du har nyligen fått diagnosen ADHD, vad i ditt liv hade varit annorlunda om du fått diagnosen tidigare? – Förmodligen hade jag gjort färre misstag. Nu är jag lite mer fokuserad av medicineringen. Förut gjorde man det man tyckte om och sket i det andra, nu gör man det man måste för att man har en agenda. Men risktagandet, den djävulen finns nog alltid i mig även om den är mildare nu.Du är känd som en kvinnokarl, vad fick dig att stadga dig?

– Att inte vara som jag, höll jag på att svara. Nej, men det är att hur saker och ting än ligger till så ska man alltid tala sanning. Då behöver du inte komma ihåg vad du har sagt. För min del har det varit lite si och så med det. Hur mycket pengar har du lagt ner på sprit och droger genom åren? – Alkohol har det blivit en del pengar på men droger – allt är ju drogrelaterat från nikotin till … men det är inte så farligt. Alkohol och gambling, alltså spel, är det jag har lagt ner mest pengar på. Jag spelar bara på trav, jag har lite kunskap så det är inte bara pengarna i sjön. Om jag skulle säga en summa för allt blir det dyrt, det blir flera miljoner. – Kommer man ihåg vad som har hänt, då har det inte varit en riktig fest, haha. När jag var 16, 17 år var jag på en ryttarfest som hölls efter en hästtävling i Trollhättan. På morgonen väckte min mamma mig och var helt förskräckt eftersom det stod en häst i trädgården. Då hade jag tagit en häst på natten och ridit hem i en och en halv mil, lämnat hästen utanför och gått och lagt mig.  Så det var bara för mig att gå tillbaka med hästen, jag möttes inte av några glada miner kan jag säga. emma björkmanVad är det bästa du lärt dina barn?Berätta om ditt roligaste festminne genom åren?

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro