ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fredrik & Filips New York

Metro · 4 Jun 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Filip och Fredrik gör nu sitt sista program i New York – för säsongen i allafall. I höst är de tillbaka i Sverige.

Filip och Fredrik gör nu sitt sista program i New York – för säsongen i allafall. I höst är de tillbaka i Sverige. Foto: Kanal 5


klar

Artikellänk är kopierad

På söndag är det final för ”Söndagsparty” med Fredrik och Filip i Kanal 5. Gäster är Kevin Spacey, Malin Åkerman och Håkan Hellström. I höst är duon tillbaka igen för att göra  i ”Vem kan utmana Fredrik & Filip” och ”Boston Tea Party”. Men innan de återvänder bjuder de på sina bästa New York-tips:

1. Mars bar i East village – Ett sunkhak på ren Södermalms-svenska. En bra juke box, riktigt ansträngda skitiga människor och helt sinnessjuk volym. Är produktionens stamhak.

2. Barnes and Noble på Union Square – Det är världens bästa bokaffär. Där är det bara ”size matters”, allt, allt, allt finns.

 3. Corner Bistro i West village – New Yorks bästa hamburgare som ser ut som tennisbollar och en skön crowd.

4. Bleecker Street Records – I dessa tider av digitalisering är det en pålitlig källa av old school vinyl och cd-skivor där de har väldigt mycket bootlegs. Fredriks bästa köp någonsin: En box med tio cd-skivor med alla konserter från Bob Dylans 1966-turén.

5. The Highline Parc – Det är en gammal spårvagnsjärväg som går 10 meter ovanför marken som de nu bygger om till en park. Öppnar först nu senare i juni.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro