ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Frida, 21: Så hanterar du din otrohet snyggt

Caroline Engvall · 16 Feb 2012
Uppdaterad 17 Dec 2018

– Otrohet har blivit mindre tabu, säger Frida Lee Tinglöf, aktuell med Otrohetsboken”.

klar

Artikellänk är kopierad

Häromdagen var det alla hjärtans dag. Samtidigt surrar en otrohetstrend omkring oss. Böcker, tv-reklam och sajter pratar om det tidigare så tabubelagda ämnet. I dagarna släpps ”Otrohetsboken, 69 tips på hur du bedrar din tjej – och kommer undan med det”. Författaren Frida Lee Tinglöf, 21, fick idén när hon insåg att många killar hanterar sin otrohet klumpigt.

Tjejer då?– Givetvis kan kvinnor också vara otrogna men det pratas inte lika högt och öppet om det.

Frida Lee Tinglöf upplever att det har blivit vanligare med öppna förhållanden eftersom dejtingkulturen har hittat till Sverige, med allt vad det innebär av krog-ragg och one night stands.

När otrohetssajten Victoria Milan ställde frågan ”Varför är du otrogen?” svarade 40,5 procent ”Jag tycker att mitt liv är tråkigt i största allmänhet och vill ha spänning”.

– I dag är vi mer egoistiska, vi vill både ha ett förhållande och träffa andra samtidigt, säger dejtingexperten Marie Hagberg.

Sajten har i dag 220 000 medlemmar i Sverige, en miljon i världen. Fördelningen är 70 procent män och 30 procent kvinnor.

– Sverige är ett tryggt land, men vi behöver mer än det förutsägbara. Sajten går så bra här för att vi har för mycket trygghet omkring oss. Motsatsen lockar extra mycket, säger Dominika Peczynski, pressansvarig för sajten.

klar

Artikellänk är kopierad

Caroline Engvall
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro