ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Frida Nordstrand: Kommer vi få se den största lyfta bucklan?

Frida NORDSTRAND · 18 Feb 2016
Uppdaterad 19 Feb 2016

Foto: TT/montage


klar

Artikellänk är kopierad

Den underbara Champions League-hymnen ekar över Parc de Princes och festen är igång. 

Vid slutsignal och seger för PSG mot Chelsea med 2–1 skulle man kunna tro att allt är över, men det är då det börjar för mig och reporterkollegorna. 

Hysterin är total i katakomberna när stjärnorna kliver av planen. Säkerhetsvakter, presschefer, UEFA-delegater, fotografer och uppjagade journalister. Så plötsligt, tystnad… Zlatan Ibrahimovic stolta gestalt tornar upp över alla andra huvuden. Med rak rygg och allvarlig blick skrider han fram. Alla håller andan, någon smygtar en bild. Allt har stannat upp och man vet att varenda journalist tänker samma sak – vem blir den utvalda idag? Vem kommer han att prata med?

Zlatan går direkt till omklädningsrummet. Folk börjar andas och ljudvolymen stiger gradvis.

Strax efter midnatt när sorlet börjat dö ut och kablar och kameror börjat plockas ner, kommer han ut. Han berättar att han tycker det här är det bästa PSG hittills och det lyser i ögonen på honom när han säger att han tycker att han själv gör det riktigt bra nu. Visst gör han det, jag tycker han såg pigg och vass ut från första minut. Jag håller också med om att PSG har närmat sig den riktiga toppen nu. 

Men räcker denna bästa upplaga av PSG till för att gå hela vägen? 

Det vore ju fantastiskt, tänk vad kul att se vår störste svensk få lyfta den största bucklan. Men jag tror att de två finallagen är de som spelar på tisdag. Då tar Bayern München emot Juventus och Barcelona gästar Arsenal.

Pep Guardiolas nuvarande (Bayern) mot hans gamla lag (Barcelona), där har ni finalen. Givetvis beroende på lottning. 

På tisdag åker jag till London med skyhöga förväntningar på det som de flesta beskriver som den bästa anfallskonstellationen som någonsin existerat i ett klubblag, MSN – Messi, Suarez, Neymar. 

klar

Artikellänk är kopierad

Frida NORDSTRAND
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro