ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Friskis & Svettis inför mobilförbud

Karolina Skoglund · 13 Feb 2014
Uppdaterad 13 Feb 2014

Nu är det slut med selfies från gymmet. Åtminstone de som tas i omklädningsrummet på Friskis & Svettis, som infört ett förbud.

klar

Artikellänk är kopierad

Slut på selfies. I alla fall på Friskis och Svettis.
Slut på selfies. I alla fall på Friskis och Svettis.Foto: TT

Brukar du ta selfies på gymmet? Det kan vara förbjudet. Åtminstone på Friskis & Svettis som har infört fotoförbud i sina omklädningsrum i Stockholm, rapporterar Sveriges Radio. I omklädningsrummen sitter lappen: ”Du får gärna fota dig själv och din träning. Däremot får du inte fotografera andra medlemmar utan deras tillåtelse. Det råder fotoförbud i alla omklädningsrum. Har du funderingar, kontakta gärna receptionen”.

Enligt Lotta Törnberg, kommunikationschef på Friskis & Svettis, är det inte någon särskild händelse som bidragit till förbudet.

– I omklädningsrummet är man ju kanske lite mer sårbar, man kanske är naken eller halvnaken. Helt enkelt mer sårbar än om man är ute på träningen. Men även där är det viktigt att respektera, för det är ju långt ifrån alla som vill hamna på bild när man är svettig, säger hon till Sveriges Radio.

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro