ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Frisör polisanmäld för att ha sextrakasserat sin elev

Sebastian Chaaban · 2 Dec 2013
Uppdaterad 2 Dec 2013

Eleven hade praktik på en frisörsalong i Stockholm. Men när hon träffade sin handledare ska mannen ha försökt kyssa henne och sagt att han skulle ta dig här och nu.” Nu är mannen polisanmäld för sexuellt ofredande.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT

Händelsen har också anmälts till Arbetsmiljöverket av den gymnasieskola som eleven går vid.

Allt ska ha börjat när eleven träffade sin handledare under praktiken på frisörsalongen i Stockholm.

Mannen ska ha gett henne en massa komplimanger, som att hon var ”jättevacker”, att hon hade ”förtrollat honom” och ”var hans typ av tjej”, enligt anmälan till Arbetsmiljöverket.

Handledaren började fråga om hennes privatliv och pojkvän. Han ska även ha sagt att han ville bjuda ut henne på nattklubb, att han hade kontakter i ”undervärlden” och kunde få ”folk begravna.”

Mannen ska även ha frågat om eleven hade provat kokain, när hon sa nej, så sa handledaren att han kunde ordna fram det och alkohol.

Handledaren försökte sedan att kyssa eleven. När hon visade att det inte var okej, och skulle gå därifrån så ska mannen ha sparkat henne i rumpan och sagt, ”det där gillar jag”.

Nu har mannen polisanmälts för sexuellt ofredande.

– Eleven har tagits om hand och får stöd från skolan. Nu pågår polisutredning, så det är inte mycket mer vi kan tillföra i nuläget, säger den biträdande rektorn vid skolan till Metro. 

klar

Artikellänk är kopierad

Sebastian Chaaban
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro