ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Frisyrerna som får männen att tända

Elisabeth Nilsson · 10 Dec 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: SCANPIX / Montage


klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Scanpix

Långt vågigt hårsvall är det som gäller när männen själva får välja den sexigaste frisyren på kvinnor. Hela 43 procent av de tillfrågade männen i en brittisk undersökning föredrog långt och lockigt à la Marie Serneholt.

Trots att stilikoner som Victoria Beckham och Paris Hilton under de senaste åren skaffat sig korta frisyrer så har det inte påverkat mäns smak.– Långt hår är traditionellt intimt sammanlänkat med kvinnlighet och det är antagligen därför så många föredrar långt tjockt hår, säger hårfrisörskan Karen Moore till Daily Mail.

På andra plats kom Jennifer Anistons långa raka hår. Längre ner på listan hamnade kortklippta pojk-frisyrer i stil med Carina Bergs samt halvlångt lockigt hår.  

En tredjedel av de tillfrågade uppgav också att de föredrar en naturlig och mjuk look. – De säger att de föredrar mjukt och naturligt hår framför hårdstajlat.  De har ingen aning om att de fylliga lockarna och raka slimmade frisyrerna är de som oftast tar längst tid att åstadkomma, säger Karen Moore till Daily Mail.

Så tyckte männen

Långt och vågigt  som Marie Serneholt: 43 procentLångt och rakt som Carolina Gynning: 13 procentKlassisk page: 10 procentHalvlångt rakt som Ulrika Nilsson9 procentKort som Carina Berg: 7 procentLång page: 6 procentSkålformat som Katie Holmes: 5 procentBikupa som Amy Winehouse: 4 procentHalvlångt vågigt/lockigt 3 procent

klar

Artikellänk är kopierad

Elisabeth Nilsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro