ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fröler: Kolla brösten, kvinnor

Katarina Matsson · 2 Okt 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Samuel Fröler.
Samuel Fröler.

Som skärgårdsdoktor har Samuel Fröler, 50, mött de flesta sjukdomar – men privat har skådespelaren varit förskonad från bröstcancer.

– Jag känner folk som har drabbats, men inte bland de närmaste. Man får en påminnelse om att livet inte är för evigt, att vad som helst kan hända från den ena dagen till den andra, säger han.

Nu lånar han ut sin röst till Cancerfondens nya tjänst Kollabrösten.nu. Han är en av flera kändisar som en gång i månaden ringer upp dig för att påminna om att du ska undersöka brösten.

– Jag hoppas att jag kan hjälpa till att dra in pengar till Cancerfonden. De behöver nästan dubbla sin ekonomi för att kunna göra den forskning som behövs, säger Samuel Fröler.

Hur skulle du själv reagera om din sambo drabbades av bröstcancer?– Jag skulle ställa upp och ge allt stöd jag någonsin kan.Fotnot: Samuel Fröler syns just nu i ”Juloratoriet” och ”Linje lusta” på Stockholms stadsteater och gör premiär som musikalartist i ”Jekyll & Hyde” på Chinateatern i januari.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro