ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Full pott under svart natthimmel

Ametist Azordegan · 10 Aug 2013
Uppdaterad 10 Aug 2013
Full pott under svart natthimmel

Full pott under svart natthimmel


klar

Artikellänk är kopierad

Det känns som om jag bevittnade en mjuk vals mellan Kendrick Lamar och oss i publiken ikväll där han ledde och vi var högst lätthanterliga. Han har publiken lindade runt sitt lillfinger hela tiden och det är uppenbart hur gärna alla verkligen vill vara där. Inte alls konstigt, Kendricks senaste album Good Kid, M.A.A.D City är en storfavorit bland svenskar och har under året rankats som ett av 2012-års bästa album av många tidningar (däribland Metro som satte skivan på första plats).

Ja Kendrick Lamar var efterlängtad och vi fick allt vi kunde ha önskat oss. Han körde de mest populära låtarna från senaste albumet, och några från den föregående plattan Section.80. Uppenbarligen bestod det enorma publikhavet av en hel del fans eftersom samtliga låtar under kvällen skapade allsång. Han gav oss freestyle, han rappade en hel del acapella, kommunicerade med publiken i precis lagom mängd, och bandet gav oss avsnitt med storslagna breakdowns. Snyggt. Showen var väldigt proffsigt ihopsydd med växlingar mellan olika sekvenser lika tjusiga som på hans album. Ord som behaglig, len och smidig beskriver nog bäst den dramaturgiska känslan i showen som i kombination med hans reflektiva låttexter och den svarta natthimlen över oss skapade en utsökt upplevelse.

Det här kunde gärna ha fått bli slutnumret för Way Out West 2013.

Betyg: 5

Kendrick Lamar

Azalea 

klar

Artikellänk är kopierad

Ametist Azordegan
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro