ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Full tv-profil greps – på lägenhetsvisningar

John Lindblom · 11 Dec 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En känd manlig tv-profil riskerar att uteslutas ur sin  bostadsrättsförening efter att ha saboterat två lägenhetsvisningar i sin egen fastighet.Tv-profilen ska ha kallat en kvinnlig mäklare för ”svartskalle” innan han omhändertogs av polis misstänkt för ofredande, fylleri och störande av ordning.

Den ovanliga polisinsatsen genomfördes den 15 juni i år i en Stockholmsfastighet. Två välbesökta eftermiddagsvisningar genomfördes samtidigt och tv-profilen var allmänt stökig och kallade flera spekulanter för otrevligheter, enligt föreningens stämningsansökan till Stockholms tingsrätt.– Hans uppträdande under visningarna bidrog åtminstone i ena fallet starkt till ett betydligt lägre slutpris än normalt, berättar en granne i huset.

Den brottsmisstänkte skådespelaren och tv-profilen har gästat en rad olika underhållningsprogram i tv och har också medverkat i tv-reklam.

Han har också  synts till på olika kändisfester och premiärer i Stockholm.– Fråga på du, du får varken förklaringar eller svar av mig, kommenterar tv-profilen kort.Föreningen kräver att tv-profilen avhyses och mister sin ägande- och nyttjanderätt av bostadsrätten.

klar

Artikellänk är kopierad

John Lindblom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro