ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fynda vintage på nätet

Emma Aspelin/Elle · 21 Maj 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Världens bästa vintage är närmare än du tror – ELLE har de bästa nätadresserna. 

Ljuvligt 50-tal

www.poshgirlvintage.com

Så sött, så vackert och så många åtsmitande midjor – väldigt Audrey Hepburn! Posh girl har ett väl utvalt sortiment av kläder och accessoarer för speciella tillfällen. Och en alldeles egen avdelning för brudklänningar. De är alldeles, alldeles underbara!

Second hand och vintage

www.prototypevintage.com

Webbutik som känns fullproppad med second hand- och vintagekläder och accessoarer. Designer som Emilio Pucci, Cacharel, Celine, Karl Lagerfeld, Fendi, och André Courrèges samsas under Designer labels vintage clothing. Plus i kanten för valutaomvandlaren bredvid varje plagg.

Kvalitet och kultur

www.enokiworld.com

Bli inte avskräckt av sajtens naiva formgivning. Den här on- linebutiken är full av kvalitetsvintage som Pierre Cardin, Chanel, Issey Miyake, Betsey Johnson, Christian Dior och Kenzo för att nämna några rariteter. Ganska höga priser, men är du på jakt efter kulturminnen av hög klass är det värt att ta en titt här.

Kändisfavorit för röda mattan

www.thepaperbagprincess.net

Här säljer kändisarna sina avlagda fashionabla kläder och köper nya – gamla. Enligt ägarinnan Elizabeth Manson har Julia Roberts, Jennifer Aniston och stilsystrarna Mary Kate och Ashley Olsen förevigats på röda mattan i klänningar härifrån. Alaïa, Gianni Versace, Prada, Jean Paul Gaultier och Manolo Blahnik är några av de 30 välkända designer som kändisarna och vi andra kan shoppa.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Aspelin/Elle
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro