ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fyra bidrag diskas ur Melodifestival-tävling

Tomas Lundin · 7 Okt 2011
Uppdaterad 7 Okt 2011
Christer Björkman är artistansvarig för Melodifestivalen.

Christer Björkman är artistansvarig för Melodifestivalen. Foto: Scanpix


Fyra av 32 bidrag till Melodifestivalens webbjoker diskas. Låtarna har funnits tillgängliga på nätet, vilket bryter mot reglerna.

klar

Artikellänk är kopierad

"Det är tråkigt att tappa fyra bra låtar, men vårt och EBU:s regelverk är glasklara vilket tyvärr inte ger oss något annat val än att byta ut de här bidragen. Tävlingen rullar nu vidare med 31 bidrag och jag är övertygad om att låten som går vinnande ur den här stenhårda tävlingen kommer att klara sig bra i Melodifestivalen", säger Thomas Hall, projektledare för Melodifestivalen 2012 i ett pressmeddelande. Låtarna som diskas är "Set Me Free" med Trison, "Mary Doesn´t Care" och "Fine" med My Niece och "Stars Might Shine", med Albin Loán. I tre fall handlar det om att låtarna funnits att lyssna på på nätet, i ett fall att låten har framförts live. Bidragen har ersätts med andra webbjokrar. Röstningen i deltävling 1 i webbjokern pågår till den 10 oktober.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro