ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fyra hälsosamma och roliga aktiviteter i Göteborg

Jesper Lögdahl · 11 Jan 2018
Uppdaterad 26 Feb 2018

Foto: Shutterstock/IBL


Julmaten och nyårshummern har för många satt sig som en bilring runt midjan. Men nu är det nytt år och dags för hälsosammare tider. Följ samtliga tips nedan och du får hälsan åter samtidigt som du får ett liv harmoni.

klar

Artikellänk är kopierad

Yogayama, Skanstorget 6Det finns ju en mängd olika former av yoga, det är en djungel ärligt talat, men på Yogayama går det säkert att hitta både sig själv och hälsan. Tydligen har dom nu en prova-på-vecka som är kostnadsfri. Låter spännande för en nattklubbsräv som jag.

PDL Center, Marieholmsgatan 64Bland det hetaste sporterna just nu är padel. Det dyker upp sportcenter med denna inriktning runt om i landet och Göteborg är inget undantag. För alla som någonsin spelat tennis, badminton eller squash så sägs det här vara superskoj. Svettig blir du nog helt klart.

Military Fitness Skatås, Skatåvägen 25För den som vill ha en liten tuffare utmaning och tycker att en vanlig promenad i skogen eller ett ordinärt gym är för fegisar så finns Military Fitness bland annat i Skatås. Personligen skulle jag nog inte vilja kräla i lera, men för den som gillar en terränghinderbana på närmare två kilometer så är det här ”da shit”. Du lär nog känna att du verkligen lever efter ett sådant pass.

Valhallabadet, Valhallagatan 3För den som tänker att de vill vinstmaximera sin träning så är vattengympa på Valhallabadet ett bra val. Förutom att du får vara inomhus så sägs det att en halvtimmes träning i vatten motsvarar en timmes träning på land. Varje dag kring lunch går det bra att sparka och hoppa i vattnet.

Innerstadsjoggen, cityJag har tipsat om massor av löpningsrundor tidigare, men jag tänker nu att det är bra att springa i city. Innerstadsjoggen, som den kallas, är på fem kilometer och går från Kungsparken genom Linné bort till Järntorget, sedan via Rosenlund till shoppingstråken runt Magasinsgatan och Kungsgatan. Du går i mål med en storslagen segergest vid Stora Teatern. Gör gärna detta i värsta lunchrusningen så att alla som inte tränar får dåligt samvete.

Jesper Lögdahl, dj & chefredaktör World in Property

klar

Artikellänk är kopierad

Jesper Lögdahl
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro