ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fyra inomhusaktiviteter i Stockholm du kan roa dig med

Anneli Wikström · 20 Nov 2017
Uppdaterad 20 Nov 2017
På Biljardpalatset finns flera aktiviteter.

På Biljardpalatset finns flera aktiviteter. Foto: IBL


Det är slutet av november – mörkt och kallt – och ingen är särskilt sugen på att vara ute. Som tur är finns ett gäng inomhusaktiviteter som man oavsett ålder kan roa sig med. Här är fyra tips.

klar

Artikellänk är kopierad

LaserdomeCybertown, St Eriksgatan 56Har du inte testat att spela laserdome så har du gått miste om något. Att springa i mörker, gömma sig och försöka träffa sina motståndare med laserstrålar och dessutom undvika att själv bli träffad är som att bli barn på nytt. På Cybertown finns 600 kvm i två plan med gömställen där du och ditt kompisgäng kan härja fritt – oavsett hur gamla ni är.

Escape roomRoomescape Stockholm, Olof Palmes gata 23 och Klara norra kyrkogata 29Det finns ett gäng escape rooms att välja bland i huvudstaden, det här är ett av de bättre. Här finns flera rum att välja bland och alla har sin egen genre och utmaning. Lås in dig med vänner och se om ni lyckas ta er ut ur rummet på utsatt tid.

BiljardBiljardpalatset, Sankt Eriksgatan 52På Biljardpalatset finns inte bara biljard utan på de tre våningarna hittar den spelsugne också pingis, dart, carambole och shuffleboard. Och så mängder av flipperspel och två barer. Ni hör ju, det är som bäddat för en lyckad kväll.

GokartSMC gocart, Palermogatan 40På SMC finns flera olika paket av gokart att välja mellan, allt från lilla sällskapet till stora gänget. Förutom att du kan ratta små bilar på snabba banor så finns det fler roliga saker att hitta här som segway polo och femkamp av olika slag. Samla kompisgänget och dra hit en kväll för att ljusa upp novembermörkret.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro