ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fyra kvinnor offer för våldtäkter i Malmö i helgen

Evelina Olsson · 4 Dec 2012
Uppdaterad 4 Dec 2012
Fyra kvinnor offer för våldtäkter i Malmö i helgen

Fyra kvinnor offer för våldtäkter i Malmö i helgen


Fyra kvinnor ska ha blivit offer för våldtäkter under helgen. Två kan ha drogats på krogen. En särskild spaningsgrupp ska nu undersöka fallen.

klar

Artikellänk är kopierad

Fyra kvinnor i åldrarna 16 till 21 ska under helgen ha blivit våldtagna i Malmö. I två av fallen kan kvinnorna ha drogats på krogen.

– Kvinnorna har minnesluckor och vet inte ens vilka krogar de varit på, vi misstänker därför att de kan ha drogats, säger Anders Lindell, pressinformatör vid Malmöpolisen.

Polisen har i nuläget inga närmare uppgifter på hur övergreppen kunnat ske eller hur kvinnorna kommit bort från sina respektive vänner som de var ute med. De kan heller inte gå ut med vilka krogar det rör sig om med hänsyn till utredningarna.

– Dock ser vi inte i nulä get set att det skulle finnas något samband mellan händelserna, säger Anders Lindell.

En tredje kvinna ska under natten till söndag ha våldtagits på en restaurang i centrala Malmö. Den 19-åriga kvinnan uppger att hon släpats ut till ett lager i anslutning till restaurangen och där blivit våldtagen. 

Polisen ska bland annat kontrollera eventuella övervakningskameror som kan ha fångat delar av händelseförloppen.

– Vi har en speciell spaningsgrupp som tittar mycket ingående på ärendena, säger Anders Lindell.

Den fjärde kvinnan, en 16-åring, ska ha blivit våldtagen av en man hon stämt träff med på internet. Övergreppet ska ha ägt rum i mannens lägenhet i centrala Malmö. Den 46-årige mannen är gripen misstänkt för våldtäkt. Han är tidigare helt okänd för polisen.

klar

Artikellänk är kopierad

Evelina Olsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro