ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fyra personer skjutna i Tensta – polisen knackar dörr och söker vittnen

Björn Sjö · 7 Jun 2018
Uppdaterad 7 Jun 2018
Polisen larmades till Tensta natten till torsdag och fann tre skottskadade yngre män på gatan. Ytterligare en person i närheten var också skadad.

Polisen larmades till Tensta natten till torsdag och fann tre skottskadade yngre män på gatan. Ytterligare en person i närheten var också skadad. Foto: IBL


Många vittnen hörde skottlossning mitt i natten i Tensta. Polisen knackar dörr i området. En av de skadade gick på en gångbro i närheten och träffades troligen av misstag.

klar

Artikellänk är kopierad

Polisen fick under natten till torsdagen flera telefonsamtal om att skottlossning hörts i Tensta i nordvästra Stockholm strax efter midnatt mellan onsdag och torsdag.

Vid Tensta allé och Nydalsparken påträffade polis tre skadade unga män som fördes till sjukhus. De var skjutna i nedre delen av kroppen, men vid medvetande.

Ytterligare en skadad person fördes till sjukhus av allmänheten. Personen hade befunnit sig på bron ovanför Tenstastråket och sannolikt träffats av misstag. Personen fick enligt polisens uppgifter en ytlig skada på benet.

Polisen spärrade under natten av området och inledde en teknisk undersökning. Ännu på torsdagsmorgonen var ingen misstänkt gripen.

En förundersökning om försök till mord har inletts, och polisen kommer att knacka dörr i området.

klar

Artikellänk är kopierad

Björn Sjö
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro