ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fyra skräckfilmer att se i höst

Jack Werner · 22 Sep 2014
Uppdaterad 22 Sep 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Det blir en skrämmande höst. Sajten PopSugar listade 11 skräckfilmer som är aktuella när det nu börjar mörkna, men jag nöjer mig med att plocka fram de fyra filmer ur deras lista som jag tycker ser mest lovande ut. Och det blir mumier, dockor, barnböcker – och utomjordingar.

1. Extraterrestrial (premiär 17 okt)

Formatet med ungdomar som åker ut i skogen och ska campa, bara för att snubbla över något övernaturligt och ondskefullt, är möjligen lite uttjatat vid det här laget. Det är dock inte att låta det övernaturliga och ondskefulla vara utomjordingar. Dessutom ser det här ut att bli första gången en popkulturell probe används sedan South Park-avsnittet "Cartman Gets an Anal Probe".

2. Pyramid (premiär 5 december)

Att rusa runt i underjordiska katakomber, jagad av ett uråldrigt monster som i tusentals år suttit instängd i en nyupptäckt pyramid, kunde det vara något? Det här ser ut som en kombination av Indiana Jones och The Descent, och det kunde ju definitivt vara sämre än så.

3. Annabelle (premiär 3 oktober)

Tillhör du dem som gick ifrån biografen efter att ha sett The Conjuring och kände "Men jag hade komma närmare den där allra överjävligaste dockan!"? I så fall är denna prequel rullen för dig – en film som berättar historien om hur en besatt docka förföljer en stackars ung familj. Klassiskt och kul.

4. The Babadook (premiär 28 november)

När jag var liten gömde jag undan flera böcker i olika garderober och skrymslen, eftersom jag tyckte de var för läskiga för att ens titta på. Den här filmen är ungefär det i kubik: En mamma och hennes son upptäcker en gammal barnbok, inser att den är för läskig... Och får sedan tampas med de monstren den släppt lös. Läskigt knarrig röst utlovas.

klar

Artikellänk är kopierad

Jack Werner
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro