ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fyra spel hämtade från vita duken

Jonas Saha · 5 Aug 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Pricerunners testpatrull är mycket överraskade av ett spel. I ett fall, åtminstone, är spelet bättre än filmen.– Harry Potter är troget filmen, men är ganska repetitivt, säger Anna Johansson.– Ghostbusters är helt klart roligast! Jag har länge sett fram emot en uppföljare till filmen, men spelet är en stor överraskning, säger Nikolina Petreska.– AI:n är horribel i Transformers. Multiplayer är roligast att spela, säger Alexander Olofsson.– Ice Age är en schyst plattformare, lite väl barnslig, men humorn i spelet passar alla, säger Ola Nilsson.

Ghostbusters: The videogame

Den senaste filmen kom för 20 år sedan,  och att göra ett spel på en så pass gammal film är modigt. Spelet funkar som filmen: fånga spöken med din ”dematerializer”. Utvecklaren lyckas med allt och nu behövs ingen tredje film längre. Upp till fyra spelare online.

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Spelet är baserat på den sjätte filmen, och är det bästa i serien hittills. Välgjord kontroll, roliga minigames, du blir snabbt en del av Harry Potter-världen. Tyvärr blir det ibland lite repetitivt när du viftar med ditt trollspö. Spelupplevelsen blir rikare om du sett filmen.

Ice Age: Dawn of the dinosaurs

3D-plattformsspel som passar hela familjen. Ganska kort kampanj, men flera minispel väger upp och tillför extra speltimmar. I multiplayer finns flera roliga spellägen, där du kan gå öga mot öga mot din kompis. Vissa av spellägena är låsta tills man klarat spelet.

Transformers: Revenge of the fallen

En pojkdröm blir sann: välj din favoritrobot som kan bli ett fordon och förgör Decepticons, eller Autobots. AI:n är riktigt usel och oftast kan du använda samma anfallstaktik för att ta dig genom hela spelet. Då är multiplayer desto roligare där du kan puckla på dina vänner.

klar

Artikellänk är kopierad

Jonas Saha
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro