ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fyra stämningsfulla julkonserter i Malmö

Aurora Percovich Gutierrez · 3 Dec 2017
Uppdaterad 3 Dec 2017
Alla kan äta julbord med Lotta Lundgren och Erik Haag är en av julshowerna som rekommenderas.

Alla kan äta julbord med Lotta Lundgren och Erik Haag är en av julshowerna som rekommenderas. Foto: Alla kan äta julbord/Facebook


På söndag är det första advent och många har redan smygstartat julfirandet med pynt och julmusik. För den som älskar julen finns med massor av konserter och julshower att njuta av. Här kommer ett gäng finfina julkonserter och julshower.

klar

Artikellänk är kopierad

Julavslutning med kompisarnaSankt Pauli kyrka, Kungsgatan 17, MalmöDen 14 december bjuds alla in till världspremiären av Julavslutning med kompisarna i Sankt Pauli kyrka. Det blir julkonsert med band och artister och här räknas alla som kompisar, oavsett om de träffas för första gången eller redan känner varandra. De som spelar är Björns vänner, Feivel, Guds Pengar, Allra käraste syster, Sousou Cissoko och Brigaden.

Alla kan äta Skånskt julbordMalmö Live, Dag Hammarskjölds Torg 4, MalmöI Alla kan äta julbord står Lotta Lundgren och Erik Haag för underhållningen och showen utlovar en kombination av guidad julbordsvisning, gruppterapi, föreläsning och underhållning. Showen sätts upp för fjärde året i rad och på Malmö Live står Skåne i fokus och Julia Frej är med som artist.

En klassisk julS:t Petri kyrka, Göran Olsgatan 4, MalmöFör den som vill njuta av att mer klassiskt upplägg så bjuder S:t Petri kyrka in till julkonsert på tredje advent. Det är både S:t Petri Gosskör, Ungdomskör och Motettkör som står för sången och det är fri entré så kom i god tid!

Jul med Franska Trion, Support: Madeleine FreyVictoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, MalmöFranska Trion bildades 2005 och har hunnit med att släppa en massa album och under några kvällar i december kommer de och spelar på Victoriateatern. Nya låtar blandas med sånger från deras klassiska julskiva Våra mest älskade julsånger. Det utlovas tomtebesök och överraskningar och med sig på scen har de dessutom Madeleine Frey. Det är endast ett fåtal biljetter kvar – skynda!

klar

Artikellänk är kopierad

Aurora Percovich Gutierrez
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro