ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fyra toppenställen för mat och drinkar i Stockholm

Cassandra Lundgren · 8 Mar 2017
Uppdaterad 8 Mar 2017
Ät japanskt på Kasai är ett av Cassandra Lundgren tips.

Ät japanskt på Kasai är ett av Cassandra Lundgren tips. Foto: Pressbild


En middag och en drink efter jobbet eller i helgen? Här tipsar Metro modes Cassandra Lundgren om fyra bra ställen du inte bör missa.

klar

Artikellänk är kopierad

Farang

På Tulegatan 7 blir du bjuden på en upptäcktsresa till de sydostasiatiska matkulturerna i Thailand, Vietnam, Malaysia och Indonesien. Här delar ni rätter och super in den trevliga stämningen. Gå inte miste om stans bästa drinkar!

Kasai

På Linnégatan 18 hittar du en japansk dinnerclub i en vibrerande atmosfär med japanska rätter med en twist. Gillar du sushi (utöver det vanliga) måste du bara testa Kasai. Även en välbesökt club/uteställe om helgerna.

Supper

På Tegnergatan 37 i Suppers rustika källare hänger vi gärna efter en lång dag på jobbet och delar små sydamerikanska rätter.

Surfers

På Regeringsgatan 88 får du mycket smak för pengarna och chans till festliga paraplydrinkar. Maten tillhör typen asiatisk fusion och här kan du ta en AW eller käka middag efter 17 på vardagar.

klar

Artikellänk är kopierad

Cassandra Lundgren
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro