ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

G2 körde över North – vinner ESL Pro league

Erik Glanell · 5 Jun 2017
Uppdaterad 5 Jun 2017
Kenny "kennyS" Schrub och Richard "shox" Papillon i G2 e-sports. Bilden är från en tidigare tillfälle.

Kenny "kennyS" Schrub och Richard "shox" Papillon i G2 e-sports. Bilden är från en tidigare tillfälle. Foto: Jussi Jaaskelainen/Dreamhack


Det franska superlaget visade dominans i finalen och inte minst Kenny "kennyS" Schrub storspelade.

klar

Artikellänk är kopierad

Finalen i ESL Pro league, i Dallas, spelades i en bäst av fem. Efter en jämn start på Cache, som till slut gick till G2, blev danskarna i North även överkörda på Cobblestone med förkrossande 16-5.

När finalen gick vidare till Overpass blev det jämnt igen med med 16-14 lyckades North få sig en tröstkarta.

För när det var vinna eller försvinna som gällde för North så var G2 en för svår motståndare. På inferno var det bara G2 som dök upp och efter 19 rundor stor det franska superlaget som vinnare i matchen med 16-3 Inte minst på grund av storspel från AWP-stjärnan Kenny ”kennyS” Schrub. Därmed stod laget även som vinnare av ESL Pro league-finalen med 3-1 i kartor.

För G2 var det den första stora vinsten med nuvarande uppställning. Det nuvarande laget bildades så sent som i februari efter stora omkastningar i den franska Counter strike-scenen. Kvintetten har omnämnts som ett superlag och på många sätt även den sista kombinationen av spelare med nuvarande generation spelare.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro