ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Game of thrones-stjärnan om sista scenen: "Det var känslosamt"

Valerie Kaspersen · 22 Jun 2018
Uppdaterad 22 Jun 2018
Jaime Lannister mötte nästan sitt öde i säsong sju av Game of thrones.

Jaime Lannister mötte nästan sitt öde i säsong sju av Game of thrones. Foto: HBO


Det är alldeles för tidigt för att hävda att vintern kommer, men enligt Nikolaj Coster-Waldau, som spelar Jaime Lannister i Game of thrones är slutet snart nära. Själv har han sagt adjö till sin karaktär.

klar

Artikellänk är kopierad

Den åttonde säsongen av Game of Thrones håller just nu på att avslutas i Belfast, Nordirland. Den sista säsongen kommer att sändas någon gång under 2019.

Man har inte snålat på utgifterna. Enligt Variety förväntas notan för varje avsnitt att ligga på 15 miljoner dollar, över 130 miljoner svenska kronor.

”Det snålades inte på någonting”

I en exklusiv intervju med Variety bekräftar Nikolaj Coster-Waldau att man lagt ner dubbelt så mycket tid på att spela in de sex sista avsnitten som man lagt på de två senaste säsongerna tillsammans.

– Vi har jobbat hårdare än någonsin tidigare. Vi tillbringade dubbelt så mycket tid på att spela in de här sex avsnitten som vi gjorde på två hela säsonger tidigare. Det snålades inte på någonting, säger Nikolaj Coster-Waldau till Variety.

Hemlighetsmakeri

Inför den sista säsongen har man varit ytterst hemlighetsfull. Fler olika slut ska ha spelats in för att förhindra läckor. Förutom det berättade även Nikolaj Coster-Waldau att manusen “försvinner” så fort man är klar med en scen.

– De är väldigt strikta. Det har nått en galen nivå i år. Vi får endast manusen digitalt och när vi är klara med scenen så försvinner de bara. Det är som Mission: Impossible. Det bara förstörs, säger han till Elite Daily.

Emotionellt avslut

Själv är han klar med de sista scenerna som Jaime Lannister och uppger att det var lite jobbigt att lämna karaktären bakom sig.

– Det var känslosamt. Jag är inte 100 procent färdig, men jag har spelat in den sista scenen, säger han till Variety.

klar

Artikellänk är kopierad

Valerie Kaspersen
Valerie Kaspersen
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro