ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gamerz-lagets tunga förlust på Dreamhack: mest besviken på mig själv”

Erik Glanell · 19 Jun 2017
Uppdaterad 19 Jun 2017
Gamerz-laget fick sätta skillsen på prov i Dreamhacks BYOC.

Gamerz-laget fick sätta skillsen på prov i Dreamhacks BYOC. Foto: Simon Krona


Efter att ha varit med i realityserien Gamerz där de blev coachade av CS-legendarerna Ins och SpawN var det nog många som förväntade sig att Gamerz skulle vinna Dreamhacks BYOC-turnering. Men så blev det inte.

klar

Artikellänk är kopierad

I och med vinsten i realityserien Gamerz var det mycket mer än äran och prispengar som stod på spel när den nordiska femman ställde upp i Dreamhacks BYOC-turnering. En vinst var nästan ett måste och en förlust skulle inte bli annat än en stor besvikelse.

– Jag är mest besviken på mig själv. Jag brukar inte komma med ursäkter, men jag har varit väldigt sjuk på sistone. Man var väldigt seg det här gejmet, säger Adam ”Wolfy” Andersson till Metro.

Efter att ha gått igenom gruppspel och slutspel utan några större problem var det ett formstarkt gäng som gav sig in i avgörandet mot Plantronics.

Matchen tog sin början på Overpass och allting såg ut att gå vägen för Gamerz – ända tills de ledde med 14-7. Då inledde Plantronics en makalös vändning som slutade med att de knep kartan.

Den nordiska femman fick i stället chansen att vinna tillbaka självförtroendet på Cache. Men Plantronic hade fått igång sitt spel och med 10-5 i vid sidbytet såg det mörkt ut för realityseriens vinnare. Nio rundor in var hoppet ute och Plantronics ryckte åt sig vinsten i BYOC-turneringen med 16-8 som slutresultat.

– Det är bara att gå hem och pracca mer än vad vi brukar göra. Vi får ta det här som en lärdom och försöka förbättra vårt spel genom att kolla demon och se vad vi gjorde fel, säger Wolfy.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro