ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gamreactor recenserar

metro · 17 Okt 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Fatal inertia

klar

Artikellänk är kopierad

PC/Playstation 3/Xbox 360

Äntligen är den här. The Orange Box. En smällfet superbox proppad med hela fem titlar inklusive världens främsta actionspel; Half-Life 2. Med på köpet följer även Half-Life 2: Episode Two, den efterlängtade fortsättningen på Gordons härliga äventyr. Detta är helt enkelt en fantastisk box som du bara inte får missa, vad du än gör.

Petter Hegevall / Gamereactor

WiiFör alla som tidigare njutit av Samus härliga Gamecube-äventyr kommer här den sista och avslutande delen i Retro Studios fantastiska Prime-trilogi. Metroid Prime 3: Corruption är precis så bra som jag hoppades, och som Nintendos första nya storspel på konsolen lyckas det både utnyttja hårdvaran på precis rätt sätt och sätta en väldigt hög standard för andra att följa. Det kanske inte direkt var någon överraskning, men äger du en Wii måste du bara köpa Metroid Prime 3: Corruption.Mikael Sundberg / Gamereactor

Playstation 2/PSPJackass är roliga. Jag gillar deras groteska snuskhumor i kombination med vilda amatörstunts och sköna personligheter. Att göra spel av Jackass kändes aldrig självklart då det först utannonserades, och efter att ha lidit mig igenom hela skiten känns det direkt korkat. Ett gäng värdelösa minispel staplas på varandra i ett spel som mest liknar ett halvtrist skämt.

Petter Hegevall / Gamereactor

Playstation 3/Xbox 360Fatal Inertia är ett ytterst medelmåttigt racingspel som försöker överleva på samma premisser som Wipeout-serien alltid gjort, men misslyckas. Det största problemet med Fatal Inertia är tyvärr bandesignen. Banorna är snitslade på ett ofta så pass invecklat och ogenomtänkt sätt att man hela tiden åker fel, kör in i en återvändsgränd eller helt enkelt kör in i all den närliggande terrängen. Snyggt är det dock, men det räcker inte. 

Petter Hegevall / Gamereactor

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro