ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gäng misshandlade man med järnrör

TT · 16 Jan 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En man i Nynäshamn misshandlades på tisdagskvällen med ett järnrör av fyra bilburna män. Tio minuter senare attackeras två 16-åringar i Nynäshamn på liknande sätt.

En man i 50 årsåldern i Nynäshamn misshandlades på tisdagskvällen med ett järnrör av fyra bilburna män i 20-årsåldern. Först slog de sönder en glasruta i bilen han färdades i med ett basebollträ. Han följde efter deras Volvo som har beskrivits som "rödaktig". Den stannade och männen klev ur, vilket mannen i 50-årsåldern också gjorde. Men då slog gänget sönder samtliga bilrutor och misshandlade honom.

Tio minuter senare anmälde två 16-åringar att de utsatts för en attack i Nynäshamn av ett gäng som de beskrev på liknande sätt. De slog in rutorna till Epa-traktorn de färdades i och försökte att ta sig in i fordonet. Men dörrarna var låsta och gänget gav sig iväg, berättar stationsbefälet Pierre Voltaire i Handen.Polisen letade efter gärningsmännen, men på onsdagsmorgonen hade ingen gripits.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro