ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gängbråk på lekplats

Mikael Hellmyrs · 6 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Ett större gängbråk utbröt vid 19.30-tiden på en lekplats i Skogås i Huddinge kommun. Minst 30 personer var inblandade.

Mikael Johansson och sambon Susanne Stenlund blev vittnen.– Jag och tjejen såg hur 30-40 personer jagade varandra upp från pendeltågsstationen. De samlades och omringade varandra nedanför oss på lekplatsen för att göra upp. Några slet av sig tröjorna, andra hetsade, berättar Mikael Johansson.

Ungdomarna, i 15-17-årsålden, skrek till varandra och flera knytnävsslag utdelades. Mikael försökte prata med några av slagskämparna medan sambon larmade polisen som anlände med flera patruller. När polisen kom hade gängen upplösts och ingen kunde gripas.

Enligt vittnen haltade en eller flera ungdomar från lekparken.– Vi har fått skicka patruller till området några gånger på grund av gängbråk, säger polisen och tillägger att gängen inte gärna tjallar på varandra.

Mikael Johansson:– Det kändes olustigt och otäckt. Vi är inte van vid detta. Det här är annars det lugnaste området häromkring.

klar

Artikellänk är kopierad

Mikael Hellmyrs
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro