ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gärna en kvinna – men först en skoter

Anders Göransson · 17 Dec 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Uppståndelsen kring Lars-Anders vinst beror på hans bakgrund. Efter många år som tung missbrukare lyckades han sluta och har nu varit drogfri i åtta år. Efter Trissvinsten i lördags kan han också bli kvitt alla skulder som hängt efter honom.
Uppståndelsen kring Lars-Anders vinst beror på hans bakgrund. Efter många år som tung missbrukare lyckades han sluta och har nu varit drogfri i åtta år. Efter Trissvinsten i lördags kan han också bli kvitt alla skulder som hängt efter honom.Foto: SCANPIX

Efter 25 år på existensminimum kan före detta uteliggaren Lars-Anders Esenfjäll se fram emot ett bekvämare liv.I lördags skrapade 57-åringen i TV 4 fram en Trissvinst på 10 000 kronor i månaden de kommande 15 åren – totalt 1,8 miljoner kronor.

Med skulder på bortåt en halv miljon kronor och strömmen avstängd i huset hemma i Dikanäs utanför Vilhelmina finns det hål att stoppa pengarna i. – Jag ska betala mina skulder, köpa mig en skoter och en fyrhjuling och laga huset. Och så ska mina barn och min före detta få något.

Trissvinsten har gjort honom till högvilt för giftaslystna kvinnor. Mobilen är full av sms-meddelanden. Men Lars-Anders ligger lågt.– Att gå in i en relation för pengars skull, det håller inte.

Men du är ensamstående, så helt ointresserad är du väl inte av kvinnorna?– Nä, tok heller. Men jag bor ju i fjällen, och jag flyttar inte därifrån, vet du.

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro