ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gåshud när Sanna Nielsen gör en Miley Cyrus

Nina Andrén · 7 Feb 2014
Uppdaterad 7 Feb 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Gustav Gräll

Sanna Nielsen – Undo

Sjunde gången gillt för Sanna Nielsen? Det här låter som en finalvinnare!

Lika mycket schlagerrysningar som jag fick av Helena Paparizou förra veckan får jag nu av Sannas klipp. Hur ska det då inte bli när jag hör hela låten på genrepet inne i arenan?!

Den där fasansfulla fruktskålsrekvisitan från lika vedervärdiga “I’m in love” är som bortblåst i år. Tack och lov.  Sanna står ensam på scenen och tar i för kung och fosterland när hon sjunger den här bombastiska balladen som för tankarna till “Wrecking ball” i versen.

Refrängen exploderar så där som den ska göra i en Fredrik Kempe-dänga och det är effektivt till tusen. Om svenska folket inte röstar “Undo” till final är något väldigt, väldigt fel.

Det är svårt att bräcka “Empty Room” men i år låter balladen mer modern i sitt uttryck och man kommer att minnas det där Robin Stjernberg-joddlet i refrängen. (Det är snyggare än vad det låter på pappret!)

Nielsen är alltid stensäker på scenen och har nog aldrig tagit en sur ton. Man känner sig säker i hennes sällskap i rutan. Och människan har aldrig missat en final under alla dessa år av bidrag. Så inte heller den här gången. Det kan jag nog lova redan nu.

Det enda som möjligtvis skulle kunna ställa till det är stylingen, eller brist på som ju var fallet sist. Silverbolero anyone? Håller tummarna för att Margareta Julle vet vad hon gör med kläderna. Hon brukar kunna det här.

Sammanfattning: Sweden 12 points! (från hela Europa, jag lovar!)

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro