ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gatans bad boy

Hannah Sjöström · 13 Mar 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
23-årige Josh Henderson ställer till det i ”Desperate Housewives”.

23-årige Josh Henderson ställer till det i ”Desperate Housewives”. Foto: Kanal 5


Josh Henderson rör till livet för hemmafruarna i Desperate Housewives

klar

Artikellänk är kopierad

TV. Hemmafruarna får passa sig. En ung badboy har flyttat in på Wisteria Lane. Edie Britts (Nicollette Sheridan) brorson Austin är ingen snäll kille. – Han kommer från en brokig och trasig bakgrund. Han är nöjd med att ha hamnat på ett schyst ställe. Och han tänker ha kul.

Metro har träffat Josh Henderson, 23, som spelar Austin och som ganska snart får upp ögonen för Susans dotter Julie (Andrea Bowen). Hendersons blev popstjärna  i tv-programmet ”Pop Stars”. Nu är han med ”Desperate Housewives”.– Det var ganska skrämmande. Och som den nya killen är man ju lite nervös men den första jag träffade var Nicollette och hon tog mig med storm. Alla är supertrevliga. •• Hur fick du rollen? – Jag gick på provspelning och när jag klev in satt 300 killar som såg precis ut som jag. Men jag hade tur. •• Blir Austin intresserad av någon av de äldre kvinnorna? – Vem vet, men det har man säkert tänkt på … Det vore roligt. Vem skulle du helst ha en affär med? – Svår fråga. Men Marcia Cross är suverän.

klar

Artikellänk är kopierad

Hannah Sjöström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro