ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

GBGLOK - tre notiser

Stockholm maria forsström · 22 Nov 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En gravid kvinna i Partille fick söka vård efter att ha fått en vajer i huvudet vid Kyrktorget i går eftermiddag. Kvinnan hade handlat och promenerade hemåt när en vajer med juldekorationer lossnade och föll rakt ned i huvudet på henne. Hon fick huvudvärk och smärtor i benet och tog sig till vårdcentralen för kontroll och eventuell röntgen. Händelsen är polisanmäld och rubricerad som vållande till kroppsskada. Den anmälda fastighetsägaren som satt upp dekorationerna kom till platsen för att ta reda på vad som hänt.

7-Eleven på Vasagatan rånades i går kväll av en ensam gärningsman. Han gick fram till kassan och sade åt biträdet att öppna den, vilket hon gjorde. Enligt polisen kom han undan med ett par tusen kronor.

En man fick föras till sjukhus efter ett rån vid bankomaten på Dr Friis torg i går kväll. Det var två gärningsmän som attackerade mannen vid automaten innan de försvann från platsen. En granne ringde polisen som kom till platsen och konstaterade att mannen blödde från både armar och ben. Väl på sjukhuset kunde dock konstateras att skadorna var lindriga.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm maria forsström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro