ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Geoffrey Rush tillbaka i pirathatten

Ned Ehrbar · 17 Maj 2011
Uppdaterad 17 Maj 2011
I ”Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten” medverkar förutom Geoffrey Rush (till höger) bland andraJohnny Depp, Penélope Cruz och Keith Richards.  

I ”Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten” medverkar förutom Geoffrey Rush (till höger) bland andraJohnny Depp, Penélope Cruz och Keith Richards.   Foto: Peter Mountain


Geoffrey Rush är tillbaka som Barbossa i Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten”. Och han har en plan för de två kommande filmerna.

klar

Artikellänk är kopierad

Geoffrey Rush hyllades för sin roll som talterapeut i dramat ”The king’s speech”. Nu byter han till pirat-snacket som kapten Barbossa i ”Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten”.

Metro mötte skådespelaren som är jättenöjd med hur regissören Rob Marshall använt sina erfarenheter inom musikalvärlden i den fjärde piratfilmen. – Fäktningsscenerna är koreograferade som danser. Han har verkligen en känsla för ton och känsla.

Hur har Barbossa förändrats från första filmen? – Han skulle nog ha känts överflödig i historien om vi låtit honom förbli en mörk, ondskefull, girig skurk som i första filmen. De olika skurkarna som har introducerats i uppföljarfilmerna har gett Barbossa utrymme att förändras, men han är fortfarande Jack Sparrows nemesis.

Två filmer till är planerade. Hur tror du att historien kommer att utvecklas? – Johnny (Depp, reds anm) och jag sa till varandra att om våra killar kunde komma överens så skulle de bli det grymmaste teamet. Jack Sparrow har en extraordinärt vågad, improviserande attityd, och Barbossa ser sig själv som en tämligen briljant strateg.

klar

Artikellänk är kopierad

Ned Ehrbar
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro