ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

George, 48, bloggade om dödsskjutningarna

Jenny Sköld · 6 Aug 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Utdrag ur bloggen (Klicka för att läsa).

Utdrag ur bloggen (Klicka för att läsa).


klar

Artikellänk är kopierad

Gärningsmannen bakom tisdagens dödskjutningar på ett gym i Pennsylvania var besatt av sina planer redan i november förra året. Det framgår av hans blogg.

"Jag fegade ur. Jag hade köpt vapen och allt. Helvete", skriver den 48-åriga gärningsmannen George Sodini på sin blogg. Mannen som dödade tre och sköt sig själv på ett gym i tisdags bloggade också om sin ensamhet och svårigheter med kvinnor. "Kvinnor gillar mig helt enkelt inte", skriver han. Redan i november förra året avslöjar han sina planer. Ett försök gjordes redan den 21 januari i år, men misslyckades.Sodini beskriver sig i sin profil som "aldrig gift" och beklagar sig över att han inte haft sex på 19 år och inte haft en flickvän sedan 1984: "Det finns 30 miljoner attraktiva kvinnor i USA (min uppskattning) och jag kan inte hitta en enda".Enligt den amerikanska tidningen New York Post jobbade Sodini på finansavdelningen på en juristfirma. Grannar beskriver honom som en asocial enstöring. 

Sodini blev själv medlem på gymmet i Pennsylvania för flera år sedan och beskriver flickorna där som "så vackra att det inte är mänskligt". Samma dag som de tre kvinnorna sköts ihjäl hade Sodini lämnat gymmet två gånger för att komma tillbaka senare på kvällen. Enligt New York Post hade han träningskläder och svettband på sig när han gick in till en dansklass i latinsk dans och sköt ihjäl tre kvinnor och sig själv.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro