ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

George drack 10 burkar cola om dagen – det hände med kroppen

Tomas Lundin · 1 Dec 2014
Uppdaterad 1 Dec 2014

Foto: Alamy


klar

Artikellänk är kopierad

Vad händer med kroppen om du dricker tio burkar cola om dagen? George Prior bestämde sig för att pröva – och han hade aldrig kunnat tro hur mycket det skulle påverka hans kropp. 

Hälsomedvetne och vältränade George offrade sin kropp för att varna andra om hur mycket kroppen påverkas av sliskiga coladrycker, skriver The Mirror

I en månads tid drack 50-åringen tio burkar coca-cola om dagen. Det var en chock för hans kropp. Det mest påtagliga var viktuppgången, mer än tio kilo. Dessutom gick blodtrycket upp och han började känna sig beroende av drycken – trots att den äcklade honom. 

– Själva drickandet av tio burkar cola om dagen blev en irriterande syssla. Det var många toalettbesök, konstant mättnadskänsla och burkar överallt, säger han till The Mirror.

Totalt fick George i sig över 11 kilo socker under experimentets gång. När det var slut gick han ner dryga två kilo på två dagar. 

– Jag tror det är många människor med hälsoproblem som diabetes och hjärtsjukdomar som inte vet att de kunde mp bra av att bara sluta med socker, säger han till The Mirror.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro