ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

George Zimmerman kan gå boxningsmatch mot DMX

metro · 6 Feb 2014
Uppdaterad 10 Feb 2014
Geoorge Zimmerman kan gå boxningsmatch mot DMX

Geoorge Zimmerman kan gå boxningsmatch mot DMX Foto: All Over Press


Det kan bli århundradets hatmatch. Rapparen DMX gör sig redo för att boxas med George Zimmerman, som åtalades för Trayvon Martins död. – Jag ska banka skiten ur honom.

klar

Artikellänk är kopierad

I somras frikändes George Zimmerman efter att han skjutit ihjäl 17-årige Trayvon Martin i ett bevakat bostadsområde i Florida. Zimmerman menade att han sköt i självförsvar, men fallet har utlöst våldsamma protester och av många betraktats som ett rasistdåd. 

När Zimmerman nappade på boxningspromotorn Damon Feldmans erbjudande om att gå upp i ringen anmälde sig 15 000 personer som motståndare, enligt TMZ.

En av dem ska vara 43-årige rapparen DMX, som inte lovar att följa reglerna.

”Jag ska banka livet ur honom. Jag ska bryta mot varenda regel för att se till att jag fuckar upp honom rejält”, säger han enligt TMZ. 

DMX slåss inte för sig själv utan för Trayvon Martins familj och varenda svart person som har behandlats dåligt av systemet, meddelar han. Han lovar också att urinera på Zimmermans ansikte. 

Rapparen håller fortfarande på att förhandla om detaljerna i kontraktet. På förhand kan det verka som en barnlek för värstingen DMX, Zimmerman är bara 170 centimeter lång mot DMX 180, men han har känt till fajten och tränat inför den i tre månader. Han är dessutom bara 30 år gammal, något som kan hjälpa till att orka tre ronder.

Bland de som också är redo att steppa upp i ringen är 192 centimeter långe och 10 år yngre gangsterrapparen The Game.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro