ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gick bärsärk på möbler – avslöjade misstänkt kopplerihärva

Johan Mårtensson · 3 Dec 2013
Uppdaterad 3 Dec 2013

Mannen flydde från lägenheten och larmade polis när kvinnan gick bärsärkagång på hans möbler. Men han greps själv – och nu kan en kopplerihärva nystas upp.

klar

Artikellänk är kopierad

Larmet kom till polisen klockan 23.30 på fredagskvällen. En kvinna hade fått ett vredesutbrott och höll på att slå sönder en lägenhet i centrala Helsingborg.

– Mannen berättar att hon går loss på inredning, möbler och prydnadsföremål i hans lägenhet. Patrullen möts sedan av kaos. Hon sitter på mitt i oredan på golvet i hallen och är mycket upprörd, säger Richard Glantz, informatör vid polisen i nordvästra Skåne.

Den 27-åriga kvinnan greps men släpptes efter tillnyktring. Lägenhetsinnehavaren som larmat anhölls i sin tur – för koppleri.

– Han misstänks ha utnyttjat kvinnan för att främja sexuella tjänster åt andra personer. Det ska handla om ett flertal tillfällen, säger Richard Glantz.

61-åringen misstänks även ha langat narkotikaklassade tabletter, som hittades i kvinnans väska. Han sitter fortfarande anhållen och kommer snart att förhöras igen. Därefter inleds arbetet med att försöka spåra sexköparna.

– Det finns en del bevismaterial som vi har tagit i beslag, säger Richard Glantz.

Har kvinnan hållits inlåst i lägenheten?

– Det framgår inte riktigt, men det finns inget som tyder på det, säger Richard Glantz.

Brottsrubriceringen för kvinnans del är skadegörelse och ringa narkotikabrott.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Mårtensson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro